MARIN

 

Hos oss hittar Ni båtmotorer för alla typer av fritidsbåtar, som till exempel...

Evinrude

 

Evinrude              Johnson

BRP tillverkar bland annat Evinrude och Johnson utombordsmotorer.

______________________________________________Loxkel____________

Tohatsu 

 

Tohatsu är känd för sina robusta och pålitliga utombordsmotorer över hela världen, nu har Sverige upptäckt Tohatsu! Med ny framtidsteknologi i en härlig förening med motorer som många menar är världens mest pålitliga, har Tohatsu ett fantastiskt utgångsläge.

Tohatsu kan erbjuda motorer i alla storlekar och till alla användingsområden. Med vår nya TLDI-motor (tvåtakts Lågtrycks Direkt insprutning), möter vi redan framtidens miljökrav. Det var inte många som trodde det var möjligt med en 2-taktare med alla dess fördelar som också är miljövänliga. Men det är inte bara motorerna som har stora fördelar, vi kan erbjuda service och reservdelar av högsta kvalitet med specialutbildad personal.

 

__________________________________________________________

  Honda_marin Utombordare, service och reservdelar

 ___________________________________________________________

 

          Yanmar           Marina dieslar från Yanmar

 ___________________________________________________________________

 

 

         TILLBEHÖR:

 

WatskiFör dig som älskar livet till sjöss behöver vi inte förklara vikten av att ha rätt grejor. Att vårda och rusta båten för nya upplevelser är en självklarhet. Se på detaljerna, och titta noga – det är oftast där skillnaden mellan produkterna syns. Att hitta produkter som lever upp till dina krav är ett måste. Där Watski syns finner du det du behöver.

 

Duells      Duells arbetar med reservdelar och tillbehör inom ATV, cykel, marin, MC, moped och snöskoter. Kontakta oss när Ni är i behov av reservdelar och tillbehör så hjälper vi Er.

 

 

  Quaker_state  Att välja rätt olja för bästa skydd
Smörjtekniskt kan du välja vilken olja du vill ur Quaker States breda sortiment. De är alla uppbyggda på samma högkvalitativa basoljor. Den välkända Pennsylvaniakvaliteten överträffar de allra högsta normer och är en garant för en perfekt fungerande smörjning.

 

Aspen 

Miljöbensin är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö

När du kör på Aspen miljöbensin slipper du farliga ämnen som bensen och aromater, ämnen som kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Motorn trivs också bättre, bla hålls tändstift och förbränningsrum renare. Bensinen tål att lagras och även efter långa stilleståndsperioder startar din motor utan problem om tanken varit fylld med Aspen miljöbensin. Miljömässigt är vinsterna många, bl a mer än halveras bildningen av marknära ozon (=smog).

Ring oss på telefonnummer:

026-105295