INDUSTRI

Produkter från:

  

 

       Gunnebo_lifting     

Stållinor & Stållinekomponenter

Gunnebo Lifting samarbetar med världens ledande producenter av stållinor.Samtliga är ISO 9000 godkända. Det är en garanti för att våra produkter håller högsta kvalitet. 

 

Kätting & Lyftkomponenter

Du kan lita på Gunnebo Lifting när det gäller kätting och lyftkomponenter. Vi är ett begrepp i världen för säkra lyft. Vår kompetens och erfarenhet inom lyftteknik, i kombination med systematisk kvalitetsövervakning och eget provningslabratorium för produktutveckling, gör att Gunnebo Lifting är känt för kvalitet in i minsta detalj. Kätting och komponenter är tillverkade av legerata seghärdat stål. En garanti för hög hållfasthet, låg vikt optimal slitstyrka och lång livslängd. Alla våra kättingkomponenter Classic (klass 8) är enhetligt märkta med typstorlek( kättingdimension), hållfasthetsklass och tillverkarbeteckning för säker identifikation. Samtliga produkter provbelastas.

 

 

        Bacho    Redan 1886 började Bahco Group AB tillverka sågar under varumärket "fisk och krok". År 1888 uppfanns rörtången och 1892 skiftnyckeln av en av företagets grundare, JP Johansson. Idag producerar företaget ett brett sortiment av handverktyg såsom handsågar, skiftnycklar, fasta nycklar, hylsor, skruvmejslar, tänger, filar, bandsågsblad, hålsågar, bågfilsblad samt sekatörer och andra trädgårdsredskap.
Verktygen används av professionella användare över hela världen.

 

      Gelins_KGK

                                                  

                          

 

               Kamaza_tools          Kamasa Tools tillverkar verktyg för professionellt montage, underhåll och service, men även för kvalitetsmedvetna gör-det-självare. Verktygen säljs av välsorterade järn-, maskin-, biltillbehörs- och reservdelshandlare.    

 

 

 

                  Atlas Copco         Atlas Copco är en världsledande leverantör av produktivitetshöjande lösningar för industrin. Produkterna och tjänsterna sträcker sig från luft- och gaskompressorer, generatorer, gruv- och anläggningsutrustning, industriverktyg och monteringssystem till relaterad eftermarknad och uthyrning.

Ring oss på telefonnummer:

026-105295