SKOG

Produkter,  Tillbehör & Reservdelar:

 

 

    Gränsfors

GRÄNSFORS YXOR ÄR SMIDDA av mycket yrkesskickliga smeder. Beviset för deras yrkesskicklighet är att de kan smida yxor med sådan precision att ingen efterbearbetning behövs. Det skiljer Gränsfors Yxor från industritillverkade yxor.

_____________________________________________________________

    Järnhästen
                Lennartsfors

Lennartsfors AB har lång och gedigen erfarenhet av mekanisk tillverkning, bland annat som tillverkare av kontorsmaskiner bilkomponenter och träbearbetningsmaskiner.1947 bildades den mekaniska verkstad som ligger till grund för den nuvarande verksamheten.1951 igångsattes tillverkningen av den första helt svenskbyggda spritduplikatorn Facit Plento. I början av 1970 - talet startades tillverkning av träbearbetningsmaskiner.   Numer består verksamheten av tillverkning av produkter för småskaligt skogsbruk och olika transporter i terräng. Programmet består av flera modeller minisågverk och ett mindre bandgående fordon vid namn Järnhästen. Produkterna har varit framgångsrika och är idag den enskilt största produktgruppen.


_____________________________________________________________

                                

    Stihl       STIHL är specialisten på motorredskap och världens mest köpta motorsågsmärke. Genom målinriktad utveckling, redan från starten 1926, är STIHL en föregångare som alltid presenterar unika innovationer. STIHL erbjuder ett totalkoncept med kompromisslösa kvalitetsprodukter för medvetna proffskunder och krävande konsumenter som vill ha det lite bättre.
       

 

 

   Jonsered

Jonsered är en av de främsta motorsågstillverkarna i världen. Med mer än femtio år av kontinuerlig produktutveckling i ryggen, kan Jonsered erbjuda motorsågar som tillgodoser alla dina behov och som ingjuter äkta användarglädje. Jonsered har en stark och stolt tradition av att utveckla effektiva, kraftfulla röjsågar och buskröjare.

 

 

        Tanaka Tanaka tillverkar lätta motorverktyg med 2-taktsmotor som drivkälla. I sortimentet finner du grästrimmers, röjsågar, häckklippare, motorsågar, motorborrar, motorpumpar, blåsaggregat och kantskärare. Tanaka står för teknisk kvalitet och finurliga finesser. En Tanaka-produkt kommer att bestå i många säsonger.

 

Aspen

Miljöbensinen som är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö

När du kör på Aspen miljöbensin slipper du farliga ämnen som bensen och aromater, ämnen som kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Motorn trivs också bättre, bla hålls tändstift och förbränningsrum renare. Bensinen tål att lagras och även efter långa stilleståndsperioder startar din motor utan problem om tanken varit fylld med Aspen miljöbensin. Miljömässigt är vinsterna många, bl a mer än halveras bildningen av marknära ozon (=smog).

 

 Binol

 

 

 Syntetiska Hydraulolja

                                                 Biosafe HO 15/32/46/68 SE

För det mobila användningsområdet inom skog- och anläggningssegmentet har Binol fokuserat sin produktutveckling på hydrauloljor.
Produkterna är baserade på biologiskt nedbrytbara-
och förnybara basoljor.
De är dessutom formulerade med unik additivteknologi,
för högsta tekniska prestanda.

Binol Biolubricants arbetar huvudsakligen med produkter inom områdena;
- Verkstadsindustrin
- Skog- & Anläggningsindustrin
- Sågverksindustrin
- Övrigt (produkter för kyl- & värmeapplikationer, smörjfett för järnvägsspår och växlar, processoljor, jordbruksprodukter mm).

Ring oss på telefonnummer:

 026-105295