Mark & Anläggning

Service & reservdelar till:

Trimtec

 

 Trimtec_vit


Trimtec AB är en auktoriserad distributör för Trimbles affärsområden Geospatial och Spectra Precision.

Vi säljer och marknadsför Totalstationer, GPS/GNSS, Fältdatorer, UAS, Skanner, GIS-produkter samt Bygglaser.

Trimtec finns idag på 6 orter med drygt 30 anställda, från Umeå i norr till Malmö i söder, som arbetar med försäljning, support, service och utbildning.

Vi har ett heltäckande sortiment med allt från markeringsmateriel till kompletta system.

Vi har en av Sveriges modernaste hyresparker på Totalstationer, GPS/GNSS, UAS, Skanner och kompletta 3D maskinstyrningssystem.

Vår ambition är att med hjälp av kompetent personal erbjuda marknaden de bästa produkterna och de bästa ekonomiska lösningarna samt en hög servicenivå.

 

 

 HUSQVARNA erbjuder marknadens bredaste och mest innovativa och starka sortiment av diamantverktyg och annan utrustning för byggsektorn. Hos Petterssons i Gävle hittar du motorkapar och räddningssågar från HUSQVARNA. 

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER HUSQVARNAS PRODUKTKATALOG I PDF-FORMAT!

 

    ABS     

ABS Pumpex transporterar, behandlar och renar vatten i en mängd olika applikationer.
ABS Pumpex har marknadsledande produkter inom pumpar, omrörare, luftare, kompressorer, kontroll- och övervakningsutrustning m.m. samt en väl utbyggd serviceverksamhet understryker vi ytterligare vårt fasta åtagande
inom vattenrening.

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER ABS-PUMPEX PRODUKTKATALOG I PDF-FORMAT!

 

 

 

 

 

 

 

   PartnerPartner är trädgårdsmaskiner för dig som uppskattar stor valfrihet och hög kvalitet. Du vill att jobbet ska kunna utföras enkelt och bekvämt och du ska få ett resultat som överträffar dina förväntningar. Hos oss kan du köpa reservdelar och få service utförd på din PARTNER trädgårdsmaskin.
Allt från gräsklippare, trädgårdstraktorer, lövblåsar & häcksaxar till
jordfräsar, snöslungorgrästrimmer, röjsågar & motorsågar.

 

            Atlas Copco                   

Atlas Copco är en världsledande leverantör av produktivitetshöjande lösningar för industrin. Produkterna och tjänsterna sträcker sig från luft- och gaskompressorer, generatorer, gruv- och anläggningsutrustning, industriverktyg och monteringssystem till relaterad eftermarknad och uthyrning.
Vi på Petterssons I Gävle kan erbjuda hela ATLAS COPCOs sortiment men även service och reservdelar.
 

 

 

          Stihl      STIHL är specialisten på motorredskap och världens mest köpta motorsågsmärke. Genom målinriktad utveckling, redan från starten 1926, är STIHL en föregångare som alltid presenterar unika innovationer. STIHL erbjuder ett totalkoncept med kompromisslösa kvalitetsprodukter för medvetna proffskunder och krävande konsumenter som vill ha det lite bättre.

 

 

    Weber           Markvibratorer för proffs. 

Med en erfarenhet av nästan 50 år WEBER ett av de ledande leverantörerna av gå-bakom jord och asfalt kompaktorer.
Petterssons i Gävle kan erbjuda ett koplett sortiment av WEBERs sortiment


KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER WEBERs PRODUKTKATALOG I PDF-FORMAT!

 

 

 

 

 

 

 

 

                          

           Honda          Honda är världens ledande tillverkare av elverk. I Hondas maskinpark hittar du 13 starka elverk, ett för varje tänkbar situation där du behöver flyttbar kraft. Samtliga utrustade med den pålitliga Hondamotorn.
Honda Power har ett stort sortiment av trädgårds och industriprodukter som lämpar sig både till privat och kommersiellt bruk. Hos oss hittar du trimmers, röjsågar, jordfräsar, gräsklippare, åkgräsklippare, elverk, vattenpumpar och snöslungor.  

Här på Petterssons i Gävle säljer vi nya Hondamaskiner, men givetvis tar vi också hand om din maskin om den behöver service eller reservdelar.

 

 

           Yanmar      

Yanmar Diesel Engine Co, Ltd grundades 1910 av Magokichi Yamaoka i Osaka, Japan.

Varumärket Yanmar registrerades 1920. Genom att koppla en motor till en riskokare började Yanmar utveckla motordrivna riskokare. Detta var den första motordrivna riskokaren som började säljas i Japan.

Knappt 90 år senare är Yanmar en av världens största tillverkare av dieselmotorer. Årsvolymen är ca 400.000 motorer från 4 hk upp till 5000 hk. Yanmar tillverkar även gasturbiner, generatoraggregat, traktorer, entreprenadmaskiner, park – och trädgårdsmaskiner, insprutningssystem, transmissioner och fiskebåtar.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE CA.PRISER PÅ YANMAR PRODUKTER!

 

 Aspen

Miljöbensin är bättre för din hälsa, motorn och vår miljö

När du kör på Aspen miljöbensin slipper du farliga ämnen som bensen och aromater, ämnen som kan orsaka allvarliga hälsoproblem. Motorn trivs också bättre, bla hålls tändstift och förbränningsrum renare. Bensinen tål att lagras och även efter långa stilleståndsperioder startar din motor utan problem om tanken varit fylld med Aspen miljöbensin. Miljömässigt är vinsterna många, bl a mer än halveras bildningen av marknära ozon (=smog).

 

Binol 

 Syntetiska miljövänlig Hydraulolja

 Biosafe HO 15/32/46/68 SE

 

 

För det mobila användningsområdet inom skog- och anläggningssegmentet har Binol fokuserat sin produktutveckling på hydrauloljor.
Produkterna är baserade på biologiskt nedbrytbara-
och förnybara basoljor.
De är dessutom formulerade med unik additivteknologi,
för högsta tekniska prestanda.

Binol Biolubricants arbetar huvudsakligen med produkter inom områdena;
- Verkstadsindustrin
- Skog- & Anläggningsindustrin
- Sågverksindustrin
- Övrigt (produkter för kyl- & värmeapplikationer, smörjfett för järnvägsspår och växlar, processoljor, jordbruksprodukter mm).

KLICKA HÄR FÖR ATT LADDA NER MILJDATABLAD PÅ BINOL-PRODUKTER!

Ring oss på telefonnummer:

 026-105295