Trädgårdsmaskiner

Vi säljer maskiner och tillbehör för grässkötsel och snöröjning.

 

Klippo

Klippos utbud är starkare än någonsin. Vi kan erbjuda 22 olika varianter av gräsklippare; med eller utan drivning, med Honda- eller Briggs & Stratton-motor, med uppsamlare eller utan. Kort sagt, det finns klippare för alla önskemål. På Park- och trädgårdssidan erbjuder Klippo två typer av vertikalskärare, en eldriven och en bensindriven. I sortimentet finns även två jordfräsar, en med Briggs & Stratton-motor och en med motor från Honda.

 

Honda är världens ledande tillverkare av elverk. I Hondas maskinpark hittar du 13 starka elverk, ett för varje tänkbar situation där du behöver flyttbar kraft. Samtliga utrustade med den pålitliga Hondamotorn.
Honda Power har ett stort sortiment av trädgårds och industriprodukter som lämpar sig både till privat och kommersiellt bruk. Hos oss hittar du trimmers, röjsågar, jordfräsar, gräsklippare, åkgräsklippare, elverk, vattenpumpar och snöslungor.  

Här på Petterssons i Gävle säljer vi nya Hondamaskiner, men givetvis tar vi också hand om din maskin om den behöver service eller reservdelar.

 

 

Jonsered är en av de främsta motorsågstillverkarna i världen. Med mer än femtio år av kontinuerlig produktutveckling i ryggen, kan Jonsered erbjuda motorsågar som tillgodoser alla dina behov och som ingjuter äkta användarglädje. Jonsered har en stark och stolt tradition av att utveckla effektiva, kraftfulla röjsågar och buskröjare.

 

  

VIKINGs gröna, designade trädgårdsmaskiner gör trädgårdsarbetet både enklare, bekvämare och roligare. Vi har maskiner för alla olika önskemål och behov. Här kan du läsa mer om VIKINGs högkvalitativa, starka och unika lösningar i detalj.

 

Stihl

Redan på 1950-talet utvecklade STIHL sin första röjsåg som då kallades för 'motorlie'. Men det är först på senare år som trimmerns och röjsågens användbarhet upptäckts på allvar. När det gäller röjning i skog och mark, i svårtillgänglig terräng och överallt där gräsklipparen inte kommer åt där kommer STIHLs trimrar och röjsågar till sin rätt. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar dessa maskiner allt från kantputsning längs rabatter och gångar till utgallring i skogspartier.

 

Ariens levererar ett rejält program med trädgårdsmaskiner och snöslungor. De håller verkligen måttet för de nordiska väderförhållandena. Vi tillhandahåller givetvis service och reservdelar till Ariens.

 

Ring oss på telefonnummer:

 026-105295